"Bomsi bomsi"


Måste bara lägga upp den här innan jag lägger mig. :'D Fick kväva mina skratt eftersom alla sover

Trötter måndag

Nu är det måndag igen då. Känns inte illa alls. Bara imorgon och onsdag morgon kvar. Sen är vi lediga till på tisdag. Jippie!
Jag har varit så sjukt trött idag. Sovit för lite hela helgen helt enkelt. Jag somnade nästan i biblioteket. Så jag gick hem till slut. Det var ingen idé att stanna kvar eftersom jag ändå var för trött. Kom hem, försökte sova, men det gick inte. Så typiskt. Jag hoppade över träningen också. Nu känner jag mig en aning piggare i alla fall. Bra det. Jag ska ju snart på det där mötet om Svea cup, så det är bra nog om jag håller mig vaken då. Jag bestämde mig till slut att ställa upp som funktionär på taekwondo tävlingen. Så då får jag väl stå och soppa mattor och lite annat. Men det är nog givande. :P Funktionär. När jag hör det ordet så får jag en bild av en pensionerad tant med stavar.
Måste föresten berätta att jag var på bio med Soffe och Alex igår. Träffar ju inte de så ofta. Det var roligt som vanligt med dem. Vi köpte majs i burk... eller mugg (Soffe var noga med att vi skulle säga mugg eftersom det stod så) innan vi såg filmen. Åh, vad gott det var! Älskar verkligen majs!
Vi såg Drillbit Taylor. Inte bästa filmen jag har sett förstås, men den var rolig ibland.
När vi skulle hem så blev det lite tjafs från vilken sida av vägen vi skulle ta bussen från. Jag och Alex tyckte vi skulle ta från ena sidan eftersom vi alltid brukar ta bussen därifrån. Soffe tyckte däremot vi skulle åka från andra sidan. Så hon vann till slut. Jag vet inte hur.
Medan vi stod och väntade så åkte en buss förbi där det stod "Skärholmen" på. Jag vet inte riktigt varför, men i alla fall så ville jag påpeka att den gick dit.
Jag: Den där bussen går till skärholmen.
Soffe: Vi ÄR i skärholmen....!
Vad jag inte tänkte på var att vi i stort sett redan befann oss där. Så är det när hjärnan inte riktigt är med.
Nu ska jag ta och byta om, sen släpa mig till klubblokalen.
Hejsvejs!

Lördag

Sitter just nu på mitt rum. Pappa och Solveig är ute i vår lilla trädgård (om man nu kan kalla den trädgård) och spelar fotboll med Gabriel som ska sova här i natt. Då och då slår Solveig upp bollen så högt att man kan se den utanför mitt fönster. (Ok, det där låter väldigt överdrivet med tanke på att det inte är särskilt många meter upp till mitt fönster) Gabriel blir kanske nästa Zlatan... eller kanske bättre. xD Haha, han är så sööt! Ja, Gabriel alltså.
Igår kväll var jag på Hinds fest eftersom hon hade fyllt 18. Det var roligt! Träffa lite nya människor också. Synd bara att jag var så himla trött när jag kom dit. Men det var ju fredag, sista skoldagen innan helgen. Var helt slut när jag kom hem så det var riktigt skönt att gå och lägga sig.
Idag har jag umgåtts med Ella och Jonte. Vi var hemma hos Ella en stund. Snackade, åt lite cheesecake och sen åkte vi ner till stan och köpte glass. Vi satt vid vattnet eftersom det var så fint väder ute. Det är så härligt. Strålande sol hela veckan. Och så är det sådär varmt också. Jag längtar verkligen till sommaren nu. Till sol, ledighet, värme och bad.
Efter det var jag tvungen att åka hem eftersom jag skulle äta. Men det var kul i alla fall. Går bara inte att ha tråkigt med Ella och Jonte. xD
Imorgon blir det bio med Soffe och Alex. Vet inte vad det är för film vi ska se, men det spelar inte så stor roll. Det blir roligt hur som helst.
Det känns skönt att det bara är måndag, tisdag och onsdag som vi går i skolan. Eller egentligen bara måndag och tisdag. Vi ska bara se någon film på onsdagmorgon. Treorna ska ha mösspåtagning och lite aktiviteter i skolan så vi blir utkastade. Har inget emot det, inte alls. Filmen vi ska se heter 'Crash'. Har ingen aning om vad det är för någon. Och jag ska ta och kolla upp det på nätet nu. (Jag glömmer nämligen det hela tiden)
Nej, nu ska jag kolla vad filmen handlar om och sen ska jag gå ner och vara lite social.
Ciao!


Måndag

Idag (lr igår om man ska vara petnoga) har det varit en härlig dag. Soligt och varmt! Det känns att våren är här nu.
Första lektionen var gympa. Vi har börjat vara ute nu. Gympaläraren hade bestämt att vi skulle gå med stavar. Jag, Elin och Jonte promenerade längs vägen och upp till området där jag bor. Några ungdomar på bussen garvade när de såg oss. Ja, vi såg väl mobbade ut då. :P
Sen var det natur. Hon hade bara en genomgång och sen fick vi fortsätta med vårat grupparbete. Jag vet inte riktigt hur vi ska få en bra struktur på det med tanke på hur rörigt det är just nu, men det fixar vi!
Och så var det lunch. Vi tre och Hind satt i biblioteket. (som vi gör i stort sett varje rast) Försökte få ur lite information ur Jonte, men han har fått för sig att vara hemlighetsfull. :P Iaf så sa Elin något lite roligt.
E: Rider hon på hästar?
J: Jag vet inte
E: Men kan du inte fråga om hon rider?
J: Elin... vet du hur det där skulle låta om jag frågade henne det?!
Jag garva så jag nästan grät. Kul det är när det blir sådär fel. xD
Sen drog hon och Hind till matten. Jag och Jonte gick ut en stund, köpte glass eftersom det var så fint väder.
Sista lektionerna var svenska och historia. Fick veta helt sjuka saker av klasskamraterna på svenskan. En berättade att hon sett något program där de i någon sekt, eller vad det nu var, kastade ormar för att se vem ormen bet på. Giftiga ormar var det också. Låter som om de människorna har utsatts för ren hjärntvätt.
Har inte hänt så mycket mer sen. Var bara och tränade. Var jobbig träning idag och jag känner redan nu att jag kommer att få träningsvärk. Men det känns bra i alla fall så jag ska inte gnälla.
Men men, dags att kila.
Byebye!

Helg igen!

Var på årstämma med pappa och Solveig för ett tag sen. Jag ville se vad det var för något. Det var verkligen skittråkigt och jag fattade ingenting. Undrade ibland om pappa och Solveig fattade vad de pratade om. Men ja, nu vet jag vad det är för något i alla fall. :P
Fredagen har varit helt okej. Det är verkligen trist att ha spanska och matte som sista lektion på en fredag. Usch. Kom precis på att jag glömde boken kvar i skolan som vi ska läsa till svenskan. "Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö" heter den. Har för mig att jag läste början av boken för längesen, men slutade. Vet inte riktigt varför med tanke på att jag nu tycker den verkar vara läsbar. Ska nog ta och kolla om Solveig har den.
Har inte hänt så mycket mer idag. Förutom årstämman då. Fick veta att det faktiskt finns fiskar i dammen några meter härifrån. xD Så någonting tog jag in i alla fall.
Nej, nu ska jag nog ta och gå ner och rota i bokhyllan.
Trevlig fredagskväll på er!

RubrikRubrik

Kan börja med att berätta lite om min helg.
I fredags var jag först i skolan förstås. Ganska seg skoldag, men dagen blev bättre. Efter skolan så åkte jag ner på stan för att handla chips till filmkvällen Alex skulle ha. Sedan var det tänkt att jag skulle åka direkt hem till henne, men en viss person (jag nämner inga namn :P) ringde lite väl sent och meddelade att hon inte var klar. Så det var bara att åka hem igen och vänta.
Vid halv sex hämtade Soffe, hennes pappa och brorsa upp mig. Soffe satt med sin laptop (eftersom hon är datornörd :P) och laddade upp filmer. Och jag prata väl på. Jag försökte berätta en sak som jag tyckte var skitrolig, men jag kunde inte eftersom jag började garva så fort jag fick bilden framför mig. Och så spelade de ganska rolig musik i bilen. Soffe garva också. Inte för att det jag berättade var roligt, utan för att jag bara skratta hela tiden.
Hemma hos Alex så satt vi alla packade framför datorn. Vi kollade flygresor och drömde oss bort. :P Jag har i alla fall bestämt mig för att försöka få ihop pengar så jag kan åka till Nya Zeeland igen. Dyrt är det, men förhoppningsvis så lyckas jag fixa sommarjobb så det underlättar lite.
En stund senare kom Alex kompis och då började vi kolla. Först såg vi ett CSI avsnitt som Alex har på DVD. Fick nästan panik själv när jag såg killen ligga begravd i en jättetrång glaskista. Efter den såg vi Blades of glory. En komedi. Töntig var den, speciellt i slutet, men rolig var den ändå. Sen såg vi Brokeback mountain. Jag vet inte vad som var så roligt, men i alla fall så frågade Alex kompis hur långt vi hade sett av filmen och jag sa: "Vi har bara sett hit" (till reklamen alltså. Iofs har Alex sett filmen ungefär fem gånger:P) Då började hon garva och kunde inte sluta. Soffe garvade också, men hon garvade bara med Johanna. Haha!
Soffe åkte hem efter den filmen. Vi bestämde oss för att kolla på en film till. Dirty dancing. Fast jag var så trött så jag såg nog bara en halvtimme, sen gick jag och la mig.
På lördagen åkte jag hem till S-tälje igen. Var bara hemma en stund, sen tog jag tåget upp till storesyrran eftersom jag skulle sova där. Fick stå och vänta på tunnelbanan i ungefär tjugo minuter. Och när man väntar så länge så hinner det komma mycket folk. Så alla fick stå ihoptryckta i vagnen. Det är verkligen inge trevligt att åka tunnelbana när man måste stå ihopträngd och sniffa i varandras armhålor...
I Mörby hämtade Linda upp mig. Nicole var också med. Vi hyrde film. 1408 och Mr Woodcock eller vad den nu hette. Och så köpte vi godis förstås!
Vi började med 1408, rysarfilmen. Lite otäck var den, men ganska dålig. Fanns ingen förklaring till varför rummet i filmen betedde sig som det gjorde. Mr Woodcock, en komedi film, var ännu sämre. Smårolig här och var, men väldigt förutsägbar. Björn slutade t.o.m. kolla. :P
Sen hände inte så mycket mer. Vi kollade lite roliga klipp på youtube, sen gick vi och la oss. 
På söndagen åkte vi till en blomaffär och köpte present åt mamma eftersom hon fyllde år. Sen åkte vi alla till S-tälje och firade henne. Var rätt så trevligt. 
Imorrn ska jag nog ta och gå till mamma en stund innan träningen. Hon ska vara hundvakt. Måste ju se Ninas och Mickes hund! 
Nej, nu ska jag ta och avsluta. Blev ett ganska långt inlägg.
Hejsvejs! 


Kort skoldag

Sitter just nu och bara tråkar. Jag slutade redan vid halv tolv. Det var bara historia och spanska idag. Skönt!
Jag måste verkligen ta tag i spanskan. Förstår knappt någonting och hänger inte med längre. Förra terminen gick det jättebra, men nu ligger jag verkligen på botten. Ajajaj, illa :P
Ska träffa Emma på stan sen senare på eftermiddagen och gå och fika. Ska nog försöka få tag på mamma sen också. Måste veta om de ska flytta upp här i området eller inte. Hoppas det blir något av det så det blir lite närmare.
Well, dags att sätta punkt. Kanske kommer mer ikväll.
Byebye! 

Dalahelg

I fredags träffade jag Alex efter skolan. Vi åkte ner till stan och tittade runt lite. Jag hittade ett par nya skor och hon köpte lite filmer. Sedan käkade vi på Nancy's. Alex var nyttig och tog någon skaldjursröra eller vad det nu var och jag en tacoplate. Jävligt god är den!
Efteråt gick vi till McDonald's. Hon köpte glass åt oss för hon tyckte jag skulle prova den nya Mcflurryn. Vi bestämde oss för att vara lite "våriga" av oss och gick ner och satte oss på bryggan. Tyvärr så försvann solen bakom moln som dykt upp från ingenstans och så blåste det. Soffe hade rätt. Det ser ut som om vi sitter mitt i en storm på fotona. :P
Vi satt inte kvar särskilt länge utan gick till bussen och åkte hem till mig för att packa. Sedan åkte vi till saltskog där hennes pappa hämtade oss. Resan tog nästan exakt två timmar. Jag hade frågat Alex flera gånger innan vi åkte om man behövde tjocka kläder med sig, precis som om vi skulle åka till fjällen eller nåt. Fast när mamma är där så brukar det ibland vara snö när vi inte har det så helt dum fråga var det inte! :P
När vi var framme så var det mörkt. Vi käkade lite sen gick vi till husvagnen som står på deras tomt. Vi skulle nämligen sova där. Vi tittade på film och käkade godis. Jättemysigt! :)
På lördagen åkte vi till Dollarstore. Alex, film maniac som hon är, köpte ännu mer filmer. Och så köpte vi mer godis som vi skulle ha till kvällen. Senare på eftermiddagen så åkte vi till hennes pappa sambos dotter och hälsade på. Vi blev inte där så länge. Alex ville träffa deras några månader gamla dotter och lämna ett klädesplagg hon köpte i Frankrike.
Hemma hos Alex så gjorde vi inte så mycket. Åt mat och sen blev det filmkväll igen. Alex somnade när vi skulle titta på tredje filmen så jag fick titta helt själv. Sov gott säger jag bara om du läser det här! Nej, jag skoja. :P Jag stängde t.o.m. av den. Jag förstod ingenting av filmen och dessutom var jag också trött så jag gick och la mig.
På söndagen hände inte mycket alls. Jag och Alex var bara ute med deras hund Trixie en stund, sen åkte vi hem till Södertälje. Det har varit en rolig helg i alla fall! Lite synd bara att jag var sjuk.
Pappa kom in nyss och visade foton på Ninas och Mickes hund som de precis har skaffat. Sååå söööt!!  Liten vit och lurvig är den. :) Måste åka dit ut någon dag så man får se den live!
Men nu ska jag ta och kila.
Hejsvejs!


Dags för uppdatering

Nu är det över en vecka sen jag skrev, så det är väl dags nu.
När jag kom till skolan i måndags så kände jag att lite mer lov inte hade varit dumt alls. Motivationen fanns fortfarande inte där, men nu har den börjat komma tillbaka litegrann. Det är ju så lite tid kvar nu. Fick veta idag på matten att när vi gjort nationella proven och klarat de så behöver vi inte ha någon matte mer resten av terminen. Ååh, vad glad jag blir! Det får bli min morot (Ok, jag avskyr morötter, men man brukar uttrycka det så:P) när jag känner att jag inte orkar med matten.
Igår hade vi utredande uppsats i tre timmar. Jag vågar inte säga om det gick bra eller dåligt. Fick i alla fall ihop 4 sidor. Men det är ju inte kvantitet som räknas, utan kvalitet. (som jag oftast påminnner om :P) Och idag hade vi ett engelska förhör. Jag hoppas verkligen att jag inte missförstod sista sidan, men om jag inte gjorde det så gick det nog bra.
Efter skolan så träffade jag och syrran Emma. Vi fikade på Nancy's, förstås. Sen har inte så mycket mer hänt. Brukar normalt ha träning på torsdagar, men den är flyttad till onsdagar nu istället. Klubben ändrar tider ganska ofta, men så är väl ibland. :P 
Imorrn är det fredag. Skola och sen upp till Dalarna med Alex. Hennes pappa bor däruppe så jag ska sova där hela helgen. Hoppas, hoppas jag inte blir sjuk! Började få ont i halsen idag efter att vi hade fikat. Så typiskt! Men förhoppningsvis så hjälper halstabletterna. De har c-vitaminer i sig också så det borde väl vara bra :P Och så ska jag ta sån där kanjang eller vad den nu heter. Pappa tjatar så om den, att den kan förhinda förkylning som är på gång. 
Men nu ska jag ta och hoppa in i duschen!
Bye bye!

RSS 2.0