Sömn eller inte sömn

Nu har jag någonting här inne som jag inte har någon aning om vad det är. Då och då surrar det till. Jag vet att det är en insekt, men jag vet inte vad det är för insekt! Och det är faktiskt väldigt viktigt att veta. Jag menar, en fluga gör ju inte mig så mycket. Däremot harskrankar, getingar eller andra insekter som skrämmer mig.
Får se om det blir någon sömn inatt.


Ett hysteriskt roligt inlägg

Jag kommer inte på något kul att skriva. Så jag skrattar istället.
Hahahahahahha Hihihihihi hoohohohoho höhöhöhöhöh håhåhåhåhå hähähähähähä!
För skratt har ju en tendens att smitta av sig liksom.

Mobilhelvete

Först ville jag mörda datorn. Nu vill jag mörda min mobil.
Varför? Jo, för att alla videoinspelningar är borta! Vad ledsen man kan bli när sånt försvinner. Just nu har jag lust att ha ihjäl mobilen, gå ut i den mörka skogen och dumpa den där. Sedan skulle jag komma tillbaka, gräva ner den och gå därifrån. Sedan skulle jag komma tillbaka en sista gång, gräva upp den, tända eld på den, gräva ner de förkolnade bitarna och gå därifrån med ett psykopatiskt leende. 
Men eftersom jag inte har en till mobil som reserv blir det inte så.

Jag är så het så het, kan ingen svalka mig!(8)

När jag och Mark var i Grekland sa vi att man aldrig kommer svettas i Sverige. Värmen här hemma kunde man inte mäta med värmen där nere. (vi tyckte för övrigt att vi var världsvana efter en vecka där nere) Den känns liksom för mesig.
Vad har man gjort de senaste dagarna? Jo, svettats som in i helvete! Det spelar ingen roll om man öppnar fönstret, det är fortfarande varmt. Som en bonus får man in insekter också.
Nu menar jag inte att låta negativ här. Bara ett konstaterande att det kan bli jävligt varmt även här hemma.

Nanananananana RUMPAAA!

Ni kanske har hört Sean Banans låt "Skaka rumpa". Jag vet inte hur det är med er, men jag hör fan inte vad han sjunger! Det är en sån där låt som är omöjlig att sjunga med i. Det går typ inte ens att sjunga med i refrängen. Då skulle det väl låta ungefär såhär:
"RUMPAAA! Måste shake nananananananana RUMPA! Kött fifan, shakea den för Sean Banan! RUMPAAA! Måste shake nananananananana RUMPAAA! Kött fifan, shakea den för Sean banan! Skaka rumpa, skaka rumpaa!"
Fast jag kanske hör riktigt illa? Det är många gånger jag inte hör vad artisten sjunger, eller så tror jag att artisten sjunger en sak fastän det i själva verket är något HELT annat. Jag kan ta Lady Gagas låt "Alejandro" som exempel. Jag trodde att hon sjöng "She's got potence". Sedan råkade jag se lyrics och såg att hon sjunger "she's got both hands..... in her pocket".
Ja, jag vet. Herregud. Kan passa på att upplysa er om att potence inte finns med i engelska ordboken.


RSS 2.0