.

Jag önskar, ÖNSKAR verkligen att jag var bombsäker på vad jag vill.
Detta velande. Det gör mig så less. LESS!!

Tidsfördriv

När klockan blev halv fyra gav jag upp. Mobilen hade jag ställt på halv fem, det kändes inte värt att försöka somna. Så nu sitter jag här och fördriver tiden medan jag väntar på att det ska bli dags att gå till jobbet. Det här med omställning är inte riktigt min grej. I alla fall inte till förmiddag.
Jag är övertygad om att jag kommer somna tidigt ikväll.

Framtidsplaner

Min underbara semester tog slut för några dagar sedan och nu har mitt mer rutinerade liv börjat igen. Det har varit skönt och välbehövligt med fyra veckors semester. Jag har hunnit spendera den tiden till att umgås med älskling, familj och vänner. Och dessutom tillbringat en vecka nere i Cypern. Ååh, det var helt underbart! Jag vill tillbaka!
Jag har även haft tid till att fundera en del över min framtid. Vad jag vill göra och när jag vill göra det. Jag tror att jag har en plan i alla fall. Det känns lugnande. Många känner nog igen sig i känslan av att inte ha ett hum om vad man ska göra. Hur jobbigt och stressigt det är. Vad som däremot är mindre lugnande är om det blir av eller inte. Jag har ett hinder som kanske är för högt för mig. Men förhoppningsvis kan jag hoppa tillräckligt högt..
Nu blir det lägga sig och läsa en av Philippa Gregorys böcker.
Godnatt

RSS 2.0