Utmaning

Jag blev visst utmanad av min vän Soffe. Jag bestämde mig för att ta mod till mig och anta utmaningen!

Utmaningen:

- Länka till den som utmanat. www.sofiapettson.blogg.se 
- Berätta 7 sanningar om dig själv
- Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg
- Skriv meddelande i de 7 personernas blogg så de vet om inlägget! (De som läser min blogg lär nog se, så det e inte nödvändigt:P)

Sju sanningar om mig:
- Jag tycker det är pinsamt att ringa på hos folk. (jag ber t.ex. fortfarande Mark öppna när jag kommer till honom..)
- Jag tycker ventilationer är läskiga.
- När jag sjunger så låter det som om jag skriker.
- Jag kan börja lipa utan ngn egentlig anledning.
- Jag äter kött.

- Blå är en fin färg tycker jag.
- Jag vet inte vad jag ska skriva som sista sanning.

Jag utmanar:


Emma L
Emma S
Alexandra
Nicole
Linda
Malin
Den som vill


!

Jag måste bara säga det. Skriva. Det liksom bara bubblar i mig. Det kokar!
Jag är arg!
Vet inte om jag ens bör känna så, men nu gör jag det. Så jag skriver det här, istället för att gå och skrika ut det till någon. Ibland förstår jag verkligen inte varför saker ska gå över styr. Det behöver verkligen inte det. Men det gör det. Det blir högljutt. Jag har aldrig gillat det. Inte i något sammanhang.
Ni förstår nog ingenting. Det är inte meningen heller. Ingen idé att fråga. Jag ville bara skriva ner lite. Det lindrar liksom en aning.  

Hej du där

Jag kan bara sucka över mig själv när det gäller att uppdatera bloggen. Aja, jag har inte tänkt lägga någon karriär på bloggandet, så det gör inget. Min dator är föresten seg som en sköldpadda, ville bara säga det.
Nu är det lov. Jaaaaaaaaaaa!!!! Tyvärr har jag en del att göra. Har fyra prov efter lovet. Så det blir väl en del plugg. Åååh, jag blir trött av att tänka på det. Det är inte bra. Skärp dig Martina, detta klarar du! *Slår mig själv på kinderna*
Hela den här skolveckan har jag varit hemma. (Utom måndag då.) Åkte på något virus. Först började halsen bli lite knasig, sedan kom huvudvärken och efter det febern. Blev säkert smittat av de här hemma. Först blev Nicole sjuk, efter följde pappa och Solveig. Jag kunde helt enkelt inte fly från bakterierna. De tog mig, de jävlarna! Under min vistelse hemma har inte något plugg blivit gjort. Usch, fy och blä, hoppas man inte åker på något sådant på ett tag nu.
Är rätt så uttråkad just nu. Tänkte nog ta och spela lite Zelda. Jag är på någon boss nu. Jag blir tokig för jag vet inte hur man ska slå honom! Slår jag honom så dör jag bara själv. En annan liiite irriterande sak är att min gubbe heter "Martii". Det är bättre än Martin, men i alla fall. I i stort sett varenda spel så får man plats med endast sex bokstäver, och jag har sju i mitt namn. En ynka bokstav till. Det är väldigt ofta det blir så. Så jag får helt enkelt heta typ Martin. Ta mig inte alltid seriöst när jag "gnäller" föresten. Såna här saker är inte saker som stör mig på riktigt om man säger så:P
Nu ska jag spela lite Zelda!  


Tidsfördriv

Sitter här och fördriver tiden. Träningen börjar om ungefär en timme. Tränade inte på hela förra veckan eftersom det var Romme resa i onsdags, och då behövde jag tisdagskvällen till att packa och fixa i ordning saker. Torsdag blev det inte heller någon träning eftersom jag gjorde illa knät i en lift, men det är betydligt bättre nu, känner knappt av det. Hoppas det inte blir påfrestat under träningen bara.
Så det är med andra ord verkligen dags för mig att pallra mig dit ikväll. Känner inte direkt för att gå dit för att det är så mörkt ute. Känns tråkigt och lite läskigt. Verkar kanske som om det tar lång tid att gå dit, men det tar bara fem minuter, säkert mindre.
Någon som är trött på vintertid föresten? Det är i alla fall jag. Ingen snö kommer, det är bara slask ute hela tiden. När det väl blir kallt så kommer det ingen snö, (okej, lite snö då eftersom det finns slask ute, men inte tillräckligt mycket!) men slasken fryser och det blir halt. Då kan det som hände mig igår inträffa. Mörkt är det ute också. Nu börjar det i alla fall bli ljusare, det känns skönt att vi går mot ljusare tider. Ååh, jag längtar verkligen till sommaren! Då det är varmt, ljust, soligt, grönt, och då man kan springa och hoppa utan att bekymra sig om att halka på is. 

None
Här vill jag vara..  

Klantskalle

Jag har, förvånansvärt nog, varit rätt så pigg idag. Och tidigare la jag mig inte precis.
Skola som vanligt. Vi hade styrketräning på idrotten idag. Det var kul. Nästa gång skulle jag vilja träna med pilates bollar. (eller pilatus bollar.. ja vad de nu heter) Efter idrotten så var det håltimme. Jag och Elin bestämde oss för att åka ner på stan och äta istället. Så vi gick ut och skulle ta bussen. Vi såg den komma och vi fick kuta för att hinna med den. Men här gör jag ett stort jäkla misstag. Jag började att springa snabbare och hoppade över trappstegen (var typ fyre-fem trappsten, så jag är ingen stuntman alltså) för att busschauffören skulle se att vi skulle med. Men när jag väl landar så halkar jag på isen och gör en störtdykning rätt ner i marken. Hela bussen såg. Pinsamt. Marken kunde lika gärna ha vibrerat som grädde på moset.
Elin kom, skrattandes, fram till mig och frågade hur det gick och sa att bussen står och väntar. Jag bara önskade att bussen hade åkt iväg, men jag reste mig upp och sprang till bussen som om inget hade hänt. Chauffören var ändå snäll som väntade och frågade hur det gick och sa att han såg mig ramla. (man kunde bara inte missa det fallet, haha) Några på bussen satt och småskrattade och andra bara kollade. Sedan började jag och Elin prata om det som om det inte vore så hemskt pinsamt och att det var kul, ehehehe. Fast nu när jag tänker på det så tycker jag det låter kul och måste ha sett väldigt roligt ut. Aja, jag har lärt mig en läxa: Spring och hoppa inte över trappsteg när det är is ute.
Efter skolan så gick jag ner på stan och träffade Malin. Vi har inte umgåtts på väldigt länge. Kan inte ens komma på när det var sist. Hon skulle leta efter en sak och jag följde mest bara med runt. Försökte ge lite tips, men tyvärr så är jag inte så kunnig när det gäller sånt.
Vi skiljdes åt senare och jag gick hem. Har ätit och pratat lite med Mark nu på kvällen. Tänkte nog försöka skriva romanalysen till svenskan.... om jag orkar d.v.s.

Mycket kreativ rubrik

Nu har jag inte skrivit på länge, men här kommer ett. Nu är jag allt skrivsugen!
Jag tycker en sak är lustig. När jag inte har uppdaterat på ett tag så är det fler besökare här, men när jag väl uppdaterar flitigt så är den lägre. Hum hum hum..:P
Jag hade bara två lektioner idag. Spanska och svenska. Och så klassråd då, men jag räknar inte med det. Vi fortsatte med att kolla på "Troja" på svenskan. Inte min favorit film precis. För mycket stridsscener. Svärd, lanser och sköldar hit och dit. Dödas rått genom att få lanser eller svärd genom halsen eller på någon annan del av kroppen. Jag sitter och håller om min egen hals när jag ser någon få sin hals uppsliten. Usch! Kan inte heller låta bli och tycka att Brad Pitt spelar töntigt av någon anledning. Okej, nu låter det som om jag tycker filmen är helt botten, men det tycker jag inte. Helt okej film. Det är långt ifrån "Pineapple express" klass på den.
Efter skolan så åkte jag hem till Mark. Ååh, vad glad jag blev, alltid det där glädjeruset!
Han skulle göra ägg. Han använde något så smidigt som en äggkokare. (...tror jag det hette) Har aldrig sett eller hört talas om en sån innan, men praktisk grej. Då kan man bara inte misslyckas med att koka ägg.
Åkte därifrån strax efter 18. Skulle hem och äta med syster yster min. Solveig är någonstans med jobbet och sover borta inatt och pappa skulle inte komma hem förrän nio. Det är rätt skönt ibland när ingen vuxen är hemma.
Vi åt pannkakor som pappa gjorde igår. Det hade inte blivit särskilt fina pannkakor om jag hade gjort dem. De blir bara jättetunna och plastiga. Och så går de sönder. Aja, någon gång ska jag bli skillad på att göra pannkakor!
Har suttit här resten av tiden i stort sett. Kollade på Hjärnstorm förut, rätt intressant program. Man känner igen en lite från psykologi kursen, och det känns ju kul.
Såg föresten, innan jag skulle logga in, en bild på en barbiedocka. Något om att den fyller femtio år. Fick mig att tänka på hur jag och syrran egentligen lekte med våra barbiedockor. Jag kan tänka mig att de flesta flickor kör dejting och sånt med sina dockor, eller så är jag helt ute och cyklar. Jaja, jag tror i alla fall att de behandlar dockorna betydligt snällare än vad vi gjorde. Jag och syrran hade nämligen en massa dinosaurier, drakar och andra "skräcksaker". Vi lekte att de åt upp våra barbiedockor, eller band fast dem med typ gummisnoddar. Vi såg nog för mycket Landet för längesedan och dokumentärer med dinosaurier.
Kan berätta en annan konstig grej vi gjorde. Leksaker ska ju gärna ligga inne i några lekdsakhyllor på rummet. Men... av någon anledning så la jag och Nicole in våra grejer i skafferiet. Städade de ur det och la tillbaka leksakerna på sin rätta plats (som var FEL plats, enligt oss då) så gick vi och la tillbaka de i skafferiet, på helt fel plats (som var helt RÄTT plats, enligt oss då)  
En liten inblick i min barndom. Ska inte berätta så mycket mer nu, hehehe:P Ska nämligen sova nu tänkte jag.
Nattnatt!


RSS 2.0