Dags för uppdatering

Nu har det gått ett tag sen jag skrev sist. Och det var inte mycket. Så här kommer en riktigt uppdatering om denna dag.
Skolan har börjat (Egentligen behöver jag inte skriva det, men jag gör det i alla fall) så nu är det upp tidigt varje dag som gäller. Slut på sommarlovet alltså. Ett underbart sommarlov.
Hade spanska på morgonen. Går steg 2 nu, men det känns som om jag fortfarande går steg 1. Märker ingen som helst skillnad. Men det kommer väl senare. Efter det hade vi hopplöst lång håltimma. Svenska läraren var sjuk så nästa lektion började inte förrän 13.10. Så det blev en fika på Nancy's, sedan tillbaka upp till skolan för att ha sista lektionen och efter det hem. Blev rastlös så fort jag kom innanför dörren, så då ringde jag mamma och kollade vad de gjorde. Visade sig att de precis skulle åka till mormor och då hängde jag på. Vi fick våfflor där, vilket var rätt så längesen jag åt.
Efter det blev jag hemskjutsad. Bytte om snabbt och gick till träningen, som äntligen har börjat! Var beredd på att det skulle vara stenhård träning, men så blev det inte. Var en ganska mjuk träningsstart. Kändes jätteskönt efteråt. Kul att man har tre träningar i veckan nu också istället för bara två.
Sen var det bara hem, duscha, käka och sen sätta sig här. Känns verkligen skönt att det är fredag imorgon. Ser fram emot helgen.
Dags att sätta ut ett utropstecken nu.
Adios!


080808

080808. Stockholmarnas dag. OS invigning. (Fast den har ju redan varit:P) Säkert lite annat också.
Men framförallt... Du och jag.. en månad<3


RSS 2.0