Vaxning och jympa pass

Jag är skittrött, alltså egentligen för trött för att skriva blogg. Min vilja är däremot starkare, så det blir ett litet inlägg, som kanske blir långt.
Skoldagen flöt på bra, trots en stor håltimma mellan halv tolv och halv tre. (idrotten blev inställt, läraren var fast i Moraberg av någon anledning) Jag hade bestämt mig för att fixa jympa kort på friskis & svettis, så då passade man på att gå då. Jonte hängde också på. Det tog bara några minuter innan mitt månadskort var klart. Fick även en liten lapp med mig med tider. Det fanns ett medel/puls pass klockan 18, alldeles perfa.
Vi gick ner på stan en stund och tog en glass, det var ju rätt så varmt idag. Mmm gottgott! Sedan drog vi till skolan igen, hade sista lektionen och gick hem.
Hemma bestämde jag mig för att nu jävlar så ska armhålehåren vaxas bort! Så jag plockade fram vaxremsorna och klippte de på mitten. En hel skulle vara för stor. Håren växer ju åt olika håll har jag läst, så man var tvungen att dra åt olika håll. Alltså helt onödigt att använda en stor vaxremsa.
Jag klistrade på remsan och vid det ögonblicket var det försent att backa ur. Jag har hört att det gör väldigt ont. Försökte trycka i mig meningen "mind over matters". Och så drog jag. Det gjorde ont, men inte så mycket som jag trodde att det skulle göra. Kände att jag skulle kunna klara resten utan problem, så det var bara att klistra på och dra tills de var borta. Det osköna var bara att det blev alldeles ömt och började svida. Att jag skulle på jympa om ett tag och svettas gjorde inte saker bättre. Men jag står ut, och jag är nöjd med resultatet. Soft and smooth, väldigt nice!=) Hoppas det tar lång tid innan de växer tillbaka. Egentligen skulle jag vilja att de inte kom tillbaka över huvud taget, men det är väl att hoppas för mycket ändå..
Pappa skjutsade mig till friskis. Det blev lite krångel därinne. Fattade inte riktigt hur man skulle göra vid avläsningsmaskinen, så jag tog upp scannern (eller vad det nu är) och försökte scanna mitt kort. Tyckte det var lite pinsamt och frågade en där hur man gjorde och ursäktade mig med att jag var ny där. Man skulle tydligen först välja ett pass och sedan låta den läsa av kortet. Det funkade inte heller. Kändes ännu pinsammare.
Gick till kassan och sa det, men fick då veta att det tar några dagar innan kortet kan läsas av, så det var bara att gå in. Stötte på Evelina, kändes lite lättande att någon man känner var där också.
Ja efter en stund började passet. Det var olika steg man fick göra i takt till musik innan det var styrka som gällde. Då var det push-ups och magövningar som gällde. Jag är sämst på armhävningar, ifall Sverige ville veta det. Inte för att hela Sverige läser min blogg, (långt ifrån) men nu har hela Sverige en chans att få reda på det. :P Fortsatte med rörelser och till sist var det stretching. Tyckte det var jättekul med jympa, är glad över att jag köpte ett månadskort. Passar rätt bra ihop med taekwondon också.
Promenerade hem eftersom pappa inte kunde hämta mig, men det var skönt. Fint väder också. Fort gick det också. Skönt det är med genvägar ibland.
Det blev korv med bröd till middag idag. Jag vet inte vad som hade hänt med mig efter jympan, men vid matbordet var lite konstig. Nicole tog korv ur kastrullen och den gick av på mitten så det stänkte varmt vatten på mig. "Aj!! Var försiktig!" säger jag. Så ska jag ta upp en korv. De vägrade fastna på gaffeln, bara gled av hela tiden. Hett vatten stänkte det omkring mig och Nicole säger något i stil med "Du är ju inte heller försiktig.." Jag blir väldigt road av det och börjar fnissa. Att Solveig till slut hjälpte mig med att lägga på en korv gjorde det ännu värre. Och sådär satt jag. Blev tyst emellanåt och så blev jag helt plötsligt väldigt road igen och började småskratta. Det känns skönt att göra det, men samtidigt jobbigt när man inte har någon som helst kontroll över det. :P
Det här inlägget blev superlångt. Jag undrar om någon ens orkar läsa det.. ;P

Full rulle

Jag har varit aktiv i stort sett hela dagen. Upp och iväg till skolan. Först hade vi spanska och sen idrott. Vi gick stavgång. Tydligen så såg vi så roliga ut, eller något, så en var tvungen att tuta på oss, medan vi gick där längs vägen. Ner på stan med Elin efter det. Vi hade världens håltimma ännu en gång. Åt på Nancy's gjorde vi, sedan var det spring i olika affärrer. Jag hittade en scarf, ett set med underkläder, blus och en tröja till idrotten. Allt för ungefär 400 kr. Inte illa alls. Nöjd är jag också.
Tillbaka till skolan efter några timmar för att ha kriminologi, sista lektionen för dagen. Jag blir verkligen irriterad på vissa i min grupp. De kommer dit och gnäller över att de inte orkar skriva av det läraren har skrivit upp, eller att det är för mycket att läsa i boken. Sådär hålls det på, varenda jävla kriminologi lektion! Kokar i en gör det. Precis när jag skulle öppna munnen för att säga åt dem börjar en annan tjej säga det jag hade i huvudet. Det är så skönt att höra någon annan säga precis de där orden man har tänkt på, man förstår att det finns fler som känner och tycker precis som en själv.
Efter lektionen var det ner på stan med Elin igen. Vi båda skulle klippa oss, det var ett tag sedan för båda två. Jag klippte sne lugg den här gången, blev så trött på att den raka luggen som man måste klippa så ofta eftersom den petar en i ögonen när den blir för lång. Fast nu ångrar jag lite att jag klippte den sne. Jag har ju en virvel! Den vägrar hålla sig åt rätt håll. Så dumt mitt hår är. Rätt tunt hår och inte heller kan man klippa luggen som man vill p.g.a. en onödig virvel. Nååååväääl, det är bara att klippa om nästa gång.
När vi båda var klara kolla vi på presenter. Vi ska på fest i helgen, hon hos en och jag hos en annan. Vad det blev är en hemlis.:P Jag var helt slut i fötterna och tog bussen hem. Åt mat och en stund efter drog jag och Nicole till mamma. Satt där och fika och prata.
När jag kom hem borde jag väl ändå ha suttit stilla, men icke! Jag duschade och använde en hårkur, som jag fick av mamma. Jag har tydligen torrt hår enligt frisören. Jättekul. Har suttit här sedan dess, eller suttit och suttit. Har ägnat mig åt att chatta samtidigt som jag har rensat ur min datorlåda, lagt ner nya häften och papper där, rensat mina byrålåder på gamla kläder, lagt upp lite prydnadssaker i mitt fönster och rensat ur en skål på lite prylar. Jag skulle ha gjort det här för läääääängeeeeeesedan. Men det blev först nu, just denna natt, av någon anledning. Har inte kunnat sitta still, trots att jag har känt mig illamående, varit och är trött i både huvud, kropp och ögon. Men jag kände att jag ville rensa, rensarensarena! Vissa kläder var inte särskilt fina längre, (förstår inte hur jag har kunnat ha på mig vissa) vissa var för små, andra var sönder (t.ex. jeans... de som har varit mina favoriter och måste kastas bort, buhuuu!) och annat har man bara tröttnat på.
Nej nu ska jag sova, är astrött. Tur att man har lååååång sovmorgon imorrn.
Nattinatt!

Middag ute och fortsatt myskväll hemma

Man sitter tydligen fortfarande uppe. Jag vill skriva ett blogginlägg. Men om vad? Hmm... kanske kan ta och skriva lite om igår. Vilket egentligen blir söndag, men i det här fallet menar jag lördag.
Jag följde med pappa ner på stan en stund medan jag väntade på Mark. Han smsade och skrev att han var klar. Vi hade precis börjat gå ner mot stan då, så han kom en stund senare och mötte mig där. Pappa gick hemmåt och vi tog en liten promenix, som inte blev så liten. Vi gick i ungefär 1 och ½ timme. Vi gick förbi gården jag har bott på när jag var mindre och skolan jag gick mellan- och lågstadiet i. Jag var helt plötsligt en guide, haha. "Där bodde vi förut innan vi flyttade från mamma till pappa. Jag hade mitt rum där till höger, den med fransk balkong" "Där, på tredje våningen, bodde vi innan det" "Här gick jag i skolan när jag var mindre, vi hade klassrummet längst ut" Några sekunder senare: "Och där, i det där röret du ser, där kunde man skrika så det hördes in till filmsalen"
När vi kom hem till mig så var vi så hungriga att vi gjorde äggmackor. Vi skulle ut och äta lite senare, men ville äta något innan det. Jag skulle vara en gentledam och bjuda Mark på middag. Födelsedagspresent till honom alltså, han fyllde ju för några veckor sedan. Satt lite vid datorn innan vi åkte ner mot stan. Det blev middag på Minako, en japansk restaurang. Vi beställde något som jag tror hette Bento yongshuri. Hade ingen aning om hur man uttalar det, jag uttalade det säkert fel vid beställningen också, men de förstod. ;P
Medan vi väntade så fick Mark lära mig hur man höll i ätpinnarna. (jag är så amatörisk) Det fanns visserligen kniv och gaffel i en skål bredvid, men jag ville också äta med pinnar. (alla andra runt om gjorde det) Sedan kom maten. Jag kunde nu hålla i pinnarna, men att äta med dem var inte det lättaste. Jag lyckades typ klämma ihop risklumparna så det bara gick sönder. Det blev bara minitugg hela tiden. Man kunde nästan tänka mig att kniven och gaffeln skrattade. Trots allt så envisades jag med att äta med pinnar en ganska lång stund. Det var iaf lätt att äta kycklingfiléerna, bara att sticka pinnen igenom. (filéerna var hala, så det var ingen idé att försöka ta tag i dem) Men till slut gav jag upp. Kniv och gaffel ftw säger jag bara! :P Mark kan i alla fall äta med pinnar. ;P
Efteråt gick vi och hyrde film. Det blev nån action med Vin Diesel. Kommer inte riktigt ihåg vad den heter.. Babylon någonting. Kollade inte riktigt på titeln, tänkte bara: "Okej, den ligger på andraplats på videotoppen och det är en känd skådespelare.. det kan nog vara nåt" Handlingen verkade bra också. Till det köpte vi en stor chokladkaka, mmmmmmmmmmmmmmmmmmm! Det förtjänade vi som hade gått så länge den dagen. Filmen var inte den bästa man har sett, men den var underhållande i alla fall. Den var värd att hyra.
Nej nu börjar klockan bli jättemycket, så jag ska inte skriva nå mer. Funderar på att dra till huvudstaden med mig själv, men får se om jag orkar kliva upp.
Natti!

Andas genom mig

Ibland känner man sig bara så nere. Helt mänskligt. Mycket känns så jobbigt ibland, men det gör det för alla. För mig, för dig, för honom/henne.
Men jag lyckades pigga upp mig själv lite, med en låt. "Andas genom mig" av Uno Svenningson. Jag lyssnar på den ibland, som en slags påminnelse kan man säga. Det är texten som gör låten bra, skulle kunna citera hela. Den säger mycket, tycker jag i alla fall.


Finns det något skönare, än de steg som leder bort
Från allt mörker, all tristess, ideal byggda av luft
Livet kan vara mäktigt och stort, det kan vara svart som sot
Men dörrar kan öppnas från oväntat håll, som du aldrig trodde fanns..

Denna rubrik är helt klart kreativ och speglar innehållet

Är hemma själv just nu. Pappa och Solveig är på årstämma just nu. Jag ville inte följa med. Jag var med förra året och det var så tråkigt att jag höll på att somna. Det är skönt att ingen är hemma, men jag blir samtidigt lite uttråkad. Men snart är det Talang och godis står och väntar i skafferiet. (som jag redan har tjuvstartat med)
Nina var här med Alfred idag, vilket Selma inte gillade. Hon gömde sig under soffan. Självklart så kände Alfred att det var någonting i närheten, så han stack huvudet under soffan. Jag tror att Selma gav honom en smäll på nosen, för han kom väldigt fort upp med huvudet. Sedan låg han där och bara tittade. Selma kunde man höra ligga och morra regelbundet. Lät ungefär som en maskin som befann sig på långt håll, typ inne hos grannen.
Men jag, däremot, uppskattade besöket. Vi satt och pratade om allt möjligt, både bra och dåliga saker. Det kändes skönt. Det är inte heller så ofta man pratar med Nina själv. Det händer väldigt sällan egentligen. Senare så kom Solveig hem och strax efter det pappa. Nina och Alfred åkte hem en stund efter det.
Har varit på stan idag också. Var tvungen att uträtta lite ärenden, hehe. :P När jag kom hem blev det pizza. Den var typ halvt hemlagad idag. De hade köpt färdig pizzadeg idag istället, eftersom de skulle på den där tråkiga årstämman. Vi alla höll med om att det inte blev en lika god pizza som när de gör den helt själv. Ja efter det gick de på det där trista och jag hamna då här. Nu ska jag ner och kolla på Talang.


Påsk

Strålande sol och varmt ute. För en stund lyckades jag inbilla mig själv att det faktiskt var sommar och att det var sommarlov. Men vår och påsklov, det är inte dumt alls!
Glad påsk på er! =)


Fredag

Ååååååååååh jag e sååååååå irriterad! :@ Varför vet jag inte. Har varit så i stort sett hela dagen. Kanske beror på min jävla mage?! Så trött på att den ska krångla, i stort sett jämt fylld med luft eller något, och så känns det liksom ända upp i bröstkorgen. SUCK!!!:@
Bli inte skrämda av att jag helt plötsligt skriver såhär. Man vill bara skriva av sig ibland. Bättre det än att jag hoppar i golvet, vrålar och har sönder saker. :P Fast det skulle vara väldigt skönt att få göra det. Känns som om det var väldigt längesen som man fick ett utbrott. Att skrika skulle nog vara rätt så skönt, istället för att man bara sväljer det. Men jag vet väl bättre än att göra det. Nej, det räcker med att gå på träningarna. Där får man sparka på kuddar. Kampsport är faktiskt en väldigt bra sport egentligen. Man blir starkare, får bättre uthållighet, blir smidigare, har roligt och så kan man avreagera sig där, utan att det märks också. ;P
Nej, nu till min dag istället. Idag gick jag upp vid elva. Det är ovanligt för att vara mig. Jag hade inte ställt någon klocka eller någonting. Följde med pappa och Nicole upp till T-centralen. Nicole skulle nämligen till Luleå idag. Vi satt på några bänkar och väntade. En bit ifrån oss satt en man och en kvinna som hade en jättefin, fluffig vit hund. Det verkade mannen mitt emot dem också tycka. Pappa berättade att han tog upp sin kamera och tog smygfoton på hunden, hehe:P Han hade säkert fått ta kort om han hade gått fram och frågat dem.
Senare följde vi med Nicole till tåget och sa hejdå. Det känns tråkigt att hon inte kommer att vara hemma på ett tag. Konstigt är det också. Någon dag kanske man ringer och bara "NICOLE, KOM HEM!!!" *snörvlar och snyftar*
Det känns i alla fall kul att Mark är hemma nu igen. Har känts långtråkigt de här dagarna...
Orkar inte skriva mer.

I'm gonna dance with somebody(8)


Mando diaos låt e bara så skön. Den fastnade väldigt fort på huvudet också.

Hello

Jag fick en sådan skrivlust, vilket verkligen är på tiden.
Idag var det skola mellan halv tio och tjugo över två. Det har inte varit världens bästa skoldag. Jag har varit så otroligt irriterad emellanåt. Elin hade inte heller en så bra dag, så vi var i alla fall två om det. Jag tror att vi stressar för mycket ibland helt enkelt.
Efter skolan gick jag med Elin ner till stan. Jag skulle träffa mina goda gamla vän Sofia Petterson där. Så jag följde med Elin till McDonald's där Hind var. Jag satt och vänta där på Soffe. När hon kom så gick vi till banken, hon skulle fixa med något som tog väldigt lång tid. :P När hon äntligen var klar så bestämde vi oss för att gå och äta. Var vi skulle äta blev ett litet problem. Soffe vägrade bestämma ätplats, det fick bli mitt beslut, tyckte hon. Jag ville inte heller säga, så vi lät fötterna leda oss. De började leda oss mot McDonald's och då sa hon att vi kunde gå dit. Då började jag tänka på Mc's våta hamburgare och sa: "Fast Nancy's har ju så god kycklingsallad i och för sig.."  Soffe: "Men då går vi dit då!"
Så det blev Nancy's till slut. Platsen man alltid hamnar på när man ska äta. ;P
När vi ätit gick vi runt och kolla lite. Jag hittade ett par nya ballerina skor på Wedins. Klacken, om man nu kan kalla den så, var av gummi, så det är nog inte en stor risk att det går hål i den och att det fastnar kottar. (som ballerina skorna jag hade förra året..) Köpte också strumpbyxor och ett par solglasögon. Soffe var tvungen att åka hem eftersom hon skulle träna sen. Jag sa: "Vi ses där" eftersom vi tränar i samma klubb, men olika grupper. Så blev det inte eftersom jag bestämde mig för att skippa träningen. Har ett prov imorgon och då vill jag ha hela kvällen på mig.
När jag kom hem visade jag pappa och Solveig vad jag hade köpt. När jag visade solglasögonen sa de: "Är det inte likadana som du hade förra året?" Jag svarade, lite som en typisk tonåring som tycker att de vuxna inte begriper någonting: "Men nej, de här är mer fyrkantiga än mina gamla"
Sedan har vi ätit och efter det blev det duschning och nu bloggskrivning dådå. Usch vad jag saknar Mark! Han är i Spanien nu på språkresa. Har varit där sen i söndags, men kommer nu på torsdag. Tänker några gånger att jag ska ringa, men kommer på att han inte är hemma. Men nu är det inte långt kvar. Suck, kan inte tiden skynda på lite!
Nu ska jag kila.


Gotland

Jag kan titta på de här bilderna om och om igen. De är så fina.


Kort från stugan

None
None

None




Jag bjuder på denna :P Ser lite roligt ut med strumporna xD Tycker föresten att jag kan se vissa likheter med mamma på den här bilden.


Hahahaha, bjuder på den här också xD


Kommer inte ihåg var det här var. Tyckte den här var lite komisk. Nicole som snackar i mobil telefon, pappa ser ut som om han ska kasta en sten och jag skriker något :P


Titta så vi bodde. Gick man upp på loftet (där pappa och Solveig sov) så kunde man se ner till havet. Hur fint som helst..


Vi var ute och gick en kväll och såhär såg det ut.

Visby

Jag kanske skriver ett inlägg imorgon kväll. Har inte varit speciellt skrivsugen de här dagarna. Fick bara bli bilder idag. Gotland är så trivsamt. Det är en plats som jag vill tillbaka till. Det är verkligen jättefint där. Ni som inte har varit borde verkligen åka dit någon gång.

RSS 2.0