Hösten

Imorgon är min sista arbetsdag, för på måndag börjar man på universitetet igen. Precis som förra gången känns det tråkigt att lämna arbetskamraterna, tycker att jag har så bra och härliga arbetskamrater. Det ska däremot bli skönt att börja plugga igen. Man får själv bestämma över sina egna arbetstider, som dock kräver att man är disciplinerad. Utan disciplin kan det lätt bli jobbigt, det förstår nog alla.
I höst väntar inte bara studier. Jag ska flytta till eget, jag ska återuppta träningen på friskis efter en sommars uppehåll och jag ska börja dansa. Friskis öppnar en helt ny anläggning på lördag och jag ser väldigt supermegamycket fram emot att börja träna där. Dans har jag varit sugen på länge och nu äntligen verkar jag ha hittat en danskurs jag verkligen har velat prova på länge. Har även frågat Mark om han vill börja dansa med mig och det vill han, så jag är uppspelt! Dock finns det ett litet förhinder och det är att platserna kan ta slut. Det vore jättetråkigt.
Normalt brukar det kännas tråkigt att hösten är på gång, men nu ser jag faktiskt fram emot den. Underbart.

Skönhet

Nu var det ett par veckor sen jag skrev ett inlägg. Har haft så mycket att göra.
Eller inte. Semestern led mot sitt slut och de senaste veckorna har jag alltså jobbat. Lånade några böcker från biblioteket för att tjuvstarta på den kommande kursen statsrätt. Kan ju säga att jag inte har tagit mig igenom speciellt många sidor. Känns inte som om det är mitt ämne, men jag måste ta mig igenom den oavsett. Kanske blir kursen roligare när man kommer igång på allvar.
Från det ena till det andra. Hyrde Hunger Games filmen idag. Har redan sett den på bio förut, men nu när jag har läst trilogin kände jag att jag ville se filmen igen. Böckerna är riktigt bra och jag måste säga att första filmen är riktigt bra den också. Jennifer Lawrence är verkligen lysande i rollen som Katniss Everdeen. Vacker är hon också. Om man får ett till liv efter det här hade jag inte haft något emot att få ett utseende som hennes. Det får mig att tänka på att hon inte är den enda som jag tycker är väldigt vacker. Även Kristin Kreuk som spelar Lana i Smallville är det. Sen ska jag inte glömma att nämna modellen Emily Didonato. Alla tre har så olika utseenden, men alla är vackra på sitt sätt. Skönhet kan verkligen se olika ut för en själv och för alla andra.
Här är ett klipp med Emily Didonato:
 
 

RSS 2.0