...

Ja nu sitter jag här, fastän jag känner att jag borde plugga. Orkar inte. Så jag struntar i det. Tar resten imorgon.
Idag har det inte varit en händelserik dag över huvud taget. Det enda jag har gjort är att gå till skolan för att göra ett engelska prov, som handlade om Shakespeare. Det var det sista vi gjorde inom det området, så nu är skiten äntligen över!
Resten av dagen har jag vilat, pluggat och kollat på idol. Kan föresten berätta lite om helgen, har hänt lite saker. I lördags följde jag och Mark med Nicole upp till Stockholm. Hennes pojkvän från Luleå skulle tävla i karate SM. Pappa ville inte släppa henne själv dit, så vi hängde på då. Var där ett tag och såg lite matcher. Var rätt kul att se, men... taekwondo är roligare. xD Sedan lämnade vi Nicole så hon skulle få pussas ifred med sin pojkvän och åkte in till stan och käkade på Sandy's. Åkte hem hit efteråt och gjorde inte så mycket mer. Mark stannade i alla fall och sov över en natt till:)<3
Nu börjar det bli dags att avsluta.
Hejsvejs!

Fredag

Idag har varit en ganska seg skoldag. En lektion på morgonen och sen hål från 9.25 fram till 12.40 då sista lektionen börjar. Så vi pluggade en stund och jag var väl lite tjurig då av någon anledning. Såg inte svaren fastän de var mitt framför näsan på mig. Gjorde några frågor, sen orkade vi inte sitta där mer och gick och åt istället. Då gick humöret upp!
Sen satt vi väl i biblioteket större delen av tiden. Jonte var så trött (och säkert uttråkad) så han somnade, hahahaha!
På engelskan diskuterade vi Romeo och Julia och så Shakespeare in love, som alla tvåor såg igår på Roxy. Det var föresten rena dagiset på biografen. Skrik, flygande kuddar och busvisslingar. Tvåor från gymnasiet då alltså.
Sedan var det slut för dagen och jag gick hem och vila en stund. Har inte gjort något mer idag.
Skönt att det är fredag kväll nu. Ska väl snart gå ner och hjälpa pappa med att skala räkor och sen kommer Mark hit. :)


Onsdag

Jag har fått tillbaka skrivhumöret känner jag. Det var ett bra tag sedan. Känner att jag skulle vilja sätta mig och skriva en berättelse också. Men det får bli någon annan gång. Då tid finns.
Idag har jag haft lång sovmorgon, till 11.50. Hade gympa då. Vi orienterade och den här gången gick det faktiskt bra. Förra gången gick det hur dåligt som helst. Och så regnade det, så man tappade lusten. Men idag höll regnet sig i molnen så vi fick springa runt torra och leta!
Ja, sedan historia och sedan direkt ner på stan där jag skulle möta Emma och Nicole. Ni kan ju gissa var vi fikade, hehe. Emma och Nicole pratade och jag satt nog mest och bara lyssnade. Sen åkte vi hem hit. Gick och la mig och vila eftersom jag hade en dum huvudvärk, men den är borta nu skönt nog.
Fick nyss ett klipp från Mark.

Spola fram lite. Vilket håll snurrar hon åt? Medsols eller motsols?

Tisdag

Nu är jag trött och uttråkad igen, så jag skriver lite här i bloggen.
Idag fick jag sova ut till nio. Härligt! Fixade mig och gick till skolan. Engelskan flöt på och sedan var det lång lunchrast så jag och Jonte vandra ner på stan och väntade på Elin och Hind. Det blev fika på Nancy's förstås. Jag lyckas alltid bli klar sist när det gäller att äta. Spelar ingen roll om jag försöker att vara snabb, det går inte. :P Men de får stå ut med det, hehehehe!
En lektion var det kvar och sen var det slut för dagen. Gick hem och la mig en stund. Det är såå skönt att krypa ner under ett mjukt täcke. Och nu sitter jag då här. Är ensam hemma just nu. Solveig är i Kungälv, pappa på fotboll och syrran hos mamma. Ska väl ta och gå ner och göra gröt snart. Ska på träning om ungefär en timme, ser fram emot den.
Aja, dags för smaklös gegga med äppelmos!
Hejsvejs!


Kalas

Så dumt! Jag råkade radera det jag skrev tidigare! Aja, det var inte så mycket, bara att skriva om.:P
Idag fyller Nina år. 33 blev hon. Ojojoj!:P Så vi var ute i Nykvarn och firade henne. Det blev pizza och sedan prinsesstårta som hon själv hade bakat. Jättegod var den! Skulle också vilja göra sån tårta någon gång, men den skulle nog inte bli så fin då, haha. Det var roligt och trevligt.
Sedan åkte vi hem och efter det så har jag inte gjort något mer. Var tänkt att jag skulle träffa Mark, men det gick ju inte eftersom han är sjuk :/

Hörde föresten den här låten i bilen idag. Midnight oil - Beds are burning. Ganska gammal låt, typ från 80-talet, men jag har inte hört den tidigare. Tycker den är rätt bra =)

Nothing else matters


Är lite uttråkad just nu, så jag lägger upp en låt av Metallica :) Tycker symfoni versionen är mycket finare än den vanliga.

Fredag

Nu har jag skrivit och raderat. Flera gånger. Jag vet inte vad jag ska skriva här. Har inget direkt speciellt att skriva om dagen. Men jag vill skriva, så det får väl bli ett lite tråkigt inlägg.
Skoldagen började med historia B. I början ångrade jag att jag valde det ämnet som IV-val, men inte nu längre. Tyst och lungt är det i gruppen och så har vi en rätt så skön lärare. Ella beskrev honom som väldigt ironisk och det måste jag hålla med om. Inget dåligt alltså, det är bara roligt.
Efteråt var det..... samhällskunskap B. Jättetråkigt ämne säger jag bara! Men det är alltid något som inte är så kul, så det är bara att bita ihop och läsa på ändå.
Sedan var det ju 2 timmar kvar till sista lektionen. Men det är inte jobbigt när man umgås med Elin och Hind. (och Jonte, men han är i Ungern just nu) Så kul och lyssna på dem. Hind kom fram till att om hon skulle jobba idag så skulle hon ha råd till 5000 snickers. (lr hur det nu var) Lite rolig slutsats, hahaha!
Och så var det sista lektionen, engelska, som jag egentligen inte hade behövt gå på. Så det var bara att gå hem efter en kvart eftersom jag inte kunde göra något där. Lite irriterande när man inte får information...
Resten av dagen har varit vilodag. Kroppen har varit rastlös, fast huvudet har känts segt, så jag har inte varit ute någonting efter skolan. Trots det fina vädret. Funderar på om jag inte ska baka något och kanske se någon film. Typ Donnie Darko. Kollade på den för några veckor sen med Mark, men vi prata emellanåt så man kan inte påstå att vi tittade direkt. xD:P Vi la i alla fall märke till att den var lite konstig.
Ja, det var det! Hejsvejs!
Hur lång tid tog det nudå Emma? ;)


RSS 2.0