Tråkig dag

Eller oerhört tråkig dag. Stannade hemma från skolan idag. Har fått nån slags förkylning eller vad man nu ska kalla det. Visserligen är det ju skönt att få sova. Men sen när man vaknar då? Man bara driver runt i huset, äter någonting och lägger sig och sover igen. Inte kan man träna heller. ÅH! Jag blir galen!
Appropå äta, min mage är lite av ett mysterium. Vissa dagar går jag runt och känner mig konstant hungrig. Jag kan äta middag för att en stund senare känna mig vrålhungrig, precis som om jag inte har ätit på flera timmar. Idag var en sån dag. Jag kallar det för "Svarta-hålet-syndromet".
Vad kan detta vara? Är det ett svart hål i min mage må tro? Känner någon igen sig?

Snart är det också min tur

Nu var det över en vecka sen jag skrev något. Inget särskilt har hänt senaste tiden. Skola, träning och plugg är det jag har ägnat mig åt. Och på helgerna har jag umgåtts med älskling:)
Nu i veckan händer en sak som inte har hänt tidigare och aldrig mer kommer att hända. Det här händer bara en gång.
Jag fyller äntligen 18.
Då får jag skriva under papper utan föräldrars tillstånd, gå på UTV-samtal själv, jag kan köpa äcklig öl från ICA, jag får gå ut på krogen, jag får ta körkort, jag får köpa snus och cigaretter, åka kryssning på vardagar, vara med och rösta och ja... vad mer får man?
Sen är det ju en annan sak att jag inte kommer göra allt som jag får göra. Det ska bli spännande att se om det verkligen är så spännande att fylla 18.
Vad säger ni som har fyllt? Är det ROLIGT? :P


RSS 2.0