.

Det dumma med vattenglas är att det inte ryms hur mycket som helst där.
Det rinner förr eller senare över.

En tackfilm *asg*

Kolla om ni har tid. Gör er egen om ni har ännu mer tid.
HAHAHAHAHA!!

http://www.tackfilm.se/?id=1258670032906RA11

Vem? Vad? Va?

Okej, nu börjar jag bli lite förvirrad.
Vilka är alla de här Linda-personerna?
Det är tre kommentarer som går under namnet Linda. Det som är ännu mer förvirrande är att alla de här har olika IP-adresser. Är det du, syster yster?
Nu får du/ni förklara er.

Lady Gaga - Bad Romance

Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om den här låten. Den är svårt att sluta lyssna och kolla på videon. Den är väldigt... disturbing. Får mig att tänka på en film vi såg i åttan eller nian. A clockwork orange. Jättegammal film från 70-talet, om jag inte minns fel.

 


En oerhört vacker låt

Ja, jag tänkte ladda upp en låt. Nicole skickade den här till mig. Jag ska inte spoila er. Ni får helt enkelt lyssna själva. Kanske får ni er ett skratt, haha.


Filosofi

Har suttit och pluggat filosofi en liten stund. Jag orkade ägna tjugo minuter åt det. Åh, jag blir inte klok på det! Satt och läste igenom några sidor (som jag insåg att jag redan hade läst om innan lovet) och skulle sedan besvara några frågor. Det är inga enkla frågor kan jag tala om.
Första frågan löd: "Är våra tankar, känslor determinerade?" Läraren menar om de är orsaksbundna. Förstår ni fortfarande inte? Okej, då ska jag förklara. Det finns en teori om att alla processer i själen endast är atomrörelser. Försökte så gott jag kunde förklara hur jag tänkte, men det är så jäkla krångligt att skriva ner hur man tänker om en sådan fråga att det bara blev en enda röra.
Fråga två: "Består våra känslor, tankar av materia, eller vad består de av?" Svaret här blev ännu rörigare.
Fråga tre: "Finns det något beständigt i vår värld eller gäller Herakleitos "panta rei"?" Panta rei betyder ungefär att allting förvandlas, med andra ord: inget är beständigt.
Fråga fyra: "Finns det något ämne som allting ytterst består av, dvs finnes något urämne?" Jag kan säga att en grekisk filosof vid namn Thales ansåg att det var vatten eller ja, det flytande. Jag förstår verkligen inte deras tankesätt. Ingen djupare förklaring får man av boken heller. Det var så de tänkte, det är det man får veta. Svarade inte ens på frågan, i alla fall inte skriftligt. Känns helt meningslöst att försöka skriva ner hur man tänker när det gäller såna här frågor. Åååh vad jag känner mig trög och dålig just nu!
Jag har i alla fall kommit fram till en okomplicerad och simpel slutsats.
Jag är ingen filosof.

Mutter

Jag lägger in ett litet musik-klipp. Rammstein gör så bra musik. Det här är en av deras bästa låtar. Mäktig låt.


Lugn eftermiddag/kväll

Det har varit en lat eftermiddag/kväll. Kom hem vid tre, käkade lite mat och sista kladdkakebiten för att sedan lägga mig och sova ända fram till halv sju. Gick upp och hade världens beslutsångest över om jag skulle gå på taekwondon eller inte. Jag vet inte ens om jag ska gå kvar där, har sån ångest när jag ska gå dit. Får se hur det blir med det.
Bestämde mig för att inte gå och åt istället mat med Solveig och hjälpte henne sedan med att ställa in och damma av möbler i Nicoles nytapetserade rum. Det är såå fint och mysigt! Ser så modernt och fräsht ut. De förra tapeterna var ju hemska, urk!
Men nu är det inga "urkiga" tapeter därinne. Nu har hon svart med silverdetaljer i halva rummet och silver tapet i andra halvan. Tänkte nog ta och checka in där sålänge..
Resten av kvällen har jag varit rastlös. Ett resultat av att jag inte har tränat. Det känns nästan hemskt. Jag behöver röra på mig! NU! Sen hade jag ett så otroligt sötsug. Men det löste jag ganska enkelt. Jag gjorde två ostmackor och värmde oboy. Hittade en påse med marshmallows i skafferiet. Proppade koppen med det. (Min gyllene regel är att aldrig snåla när det kommer till sånt) Riktigt gott var det! Inget dåligt samvete har jag heller, kalorierna tränar jag bort imorrn, haha.
Suck, jag är inte speciellt trött just nu. Sov ju förut. Bra nog har man lång sovmorgon. Jag vill prata med någon, inte om något speciellt. Jag är bara på prathumör, vilket jag helt plötsligt kan bli. Sen saknar jag Nicole som är uppe i dalarna. Det är inte lika roligt här hemma utan henne! Och så vill jag ha en Mark-kram också.

Åh! =(


Föresten..

Föresten.
Min älskling, min familj, mina vänner och så lilla Selma. (Hon måste också stå med!)
Ni är bäst!

Kvällstänk

Det är mycket som kretsar i huvudet på en. Värst är det på kvällarna innan man ska somna. Det går inte att låta bli att tänka, så tyst som det är. Vardagen är en tillfällig flykt. Då är det liv och rörelse. Det finns inte så mycket tid till att tänka, i alla fall inte så mycket som på kvällarna.
Jag borde verkligen sova nu. Men jag vill inte, åtminstone inte om jag inte är garanterad att somna fort. Vilket jag inte är.
Ska inte skriva så mycket mer, orkar inte formulera mig. Ursäkta den usla uppdateringen. Jag har inte orkat. Helt enkelt.
Skriver ett roligare inlägg i framtiden.

RSS 2.0