Gladeligladeligladeli

Ja, jag är glad! Det är ju fredag imorgon! Jag känner mig nog alltid glad inför en helg. Konstigt är det knappast.
Var först i skolan (förstås) och kom hem och la mig och vila en stund. Sen när Mark hade slutat så kom han hit. Men det blev inte länge eftersom jag hade träning och han piano lektion. Men vi ses imorgon.:)
Träningen var jobbig eftersom vi hade Arto, men det var kul. Fick kombinera sparkar och så, plus göra benböj lite då och då. Så nu känns benen som gelé, vill typ vika sig när man är uppe och går. Men det känns nyttigt i alla fall.:P

Ja, nu kommer jag med en låt nu igen innan jag avslutar inlägget. Hittade den i något klipp. Förstod att det var Muse, men visste inte vilken låt det var. Men nu vet jag: "Map of the problematique" Rätt skön låt.

Tiden

Då var ännu en helg slut. Helgen går alltid så fort. När jag tänker efter så går tiden fort över huvud taget. Ibland hinner jag inte riktigt med. Just nu är klockan 22.50. Trodde inte att den var så mycket, men som sagt, tiden går fort. Vissa gånger vill jag stanna den ett tag. När det är som underbarast...


Torsdag

Det har varit en helt okej dag. Bättre än igår, då var jag inte på så jättebra humör. Men såna dagar har man ibland. Måste finnas för att man ska uppskatta det som är bra.
Har bara haft spanska, svenska och psykologi. Psykologin var ju lite kul. Det var en byggställning precis utanför fönstret. Självklart blev jag och några andra mer uppmärksamma på arbetarna utanför än på vad läraren sa. Förstår inte hur man vågar arbeta så högt upp, på en svajjig byggställning och utan någon säkerhetslina eller så. Såg lite kul ut när en i klassen ställde sig vid fönstret som sitter ganska högt upp, så han fick sträcka sig lite. Byggarbetaren vänder sig om och ser han stå där och vinkar till honom. Måste ha sett kul ut att bara se en elev stå och kolla sådär, hahaha!
Har inte hänt något mer. Blev varken träning eller träffa Mark idag.:/ Har i stort sett bara sovit, kollat lite på idol och suttit här.

Kollade igenom mina mottagna filer, gör det någon gång ibland för att se om det finns någon låt som jag gillar och som jag inte har gillat innan. Hittade den här då. Live - all over you. Känner inte till de sen tidigare, men låten är iaf bra! =) 

RSS 2.0