Angående förra inlägget

Som ni märkte hade jag ett raseriutbrott förut. Det är däremot lugnt nu. Jag var omotiverad att plugga, men tänkte att jag måste ju göra det i alla fall. Min inre röst skrek på mig att jag inte bara kan strunta i det om jag vill ha bra betyg. Idealbilden stämde däremot inte överens med självbilden riktigt. (Mark, se hit!) Jag vill ha toppbetyg, men jag är skoltrött och orkar inte riktigt plugga. Så jag kände mig frustrerad eftersom de här två sakerna (ideal- och självbilden) inte gick ihop. 
Det som gjorde saken värre var att jag hade börjat försent och det ledde till stress. Till slut bestämde jag mig för att skita i det, ta det dagen efter istället. Ville dock skriva på fb hur jävla trött jag var på att plugga, för det känns väldigt skönt att skriva av sig någonstans. Inlägget ville inte publiceras, för fb är ju som det är ibland. Då försökte jag att skicka ett sms till Mark, ville ha lite tröst, hehe. Hade det inte varit gratis att skicka sms med comviq hade jag bytt operatör för 100 år sedan, låååångt innan jag var född alltså. Det gick inte att skicka smset och det är inte speciellt ovanligt när det gäller comviq.
Inlägget nedan blev resultatet av det hela.
Nu vet ni det.

?½!?¤#`"%?`?¤`¤%

JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLLLLLAAAAAAAAAAAAA SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hm..........

Var har motivationen och orken tagit vägen? Jag behöver er!

Katzenjammer - A bar in Amsterdam

Kollade runt lite på youtube och hittade den här låten. Fastnade för den direkt.

En till sak..

Måste tillägga att jag hade tänkt baka ikväll. För att fira att skolan börjar såklart. Problemet är att det inte finns några äggjävlar i kylen. Vad arg och besviken man kan bli när man har ställt in sig på något. Ååh!


Slut på lovet

Känner en viss panik över att skolan börjar imorgon. Tre veckors jullov är slut. Det har varit så skönt att sova så länge man vill, slippa tänka på skolan och göra precis vad man vill.
Något positivt med skolan är att man får se dagsljuset mycket mer, man får mer rutin och man kommer igång med träningen.


Skärpning

Jag är så dålig på att uppdatera. Dags att ta tummen ur röven. Skärpning från min sida nu!

RSS 2.0