Avslutning av telefonsamtal

Satt och kollade på något på femman för en stund sen. Tror det var CSI. Skitsamma, vad jag kollade på var inte speciellt viktigt.
I alla fall, jag har tänkt på en sak när karaktärerna i amerikanska filmer pratar i telefonen. Eller ja, jag har snarare tänkt på när de avslutar ett telefonsamtal. Många gånger så säger de något i stil med "Gotta go now" *klick*
Någon som redan nu ser vad det är jag syftar på? Vanligtvis säger man hejdå, vilket det inte görs i filmerna. Nej, där läggs det bara på. Kommer och tänka på när jag ringde upp Nicole och hon la på utan att säga hejdå. Då blev jag irriterad, ringde upp och när hon svarade så sa jag bara "hejdå säger man!" *klick* 
Lite fånigt kanske, haha. Tror inte ens hon tänkte på att hon bara hade lagt på.
Det här inlägget skrev jag då igår, men jag upptäckte att de sista meningarna hade försvunnit eftersom bloggen höll på som den gjorde. Jag hade i alla fall två frågor: Någon mer än jag som haft denna onödiga fundering? Säger ni hejdå innan ni avslutar ett samtal?

Botemedlet mot min rastlöshet

Det verkar som att texten syns nu. Gjorde nämligen inte det i förra inlägget, endast videon kom upp. Där har ni bakgrunden till rubriken. Ifall ni undrade.
Klockan är snart halv ett och här sitter jag. Mitt humör är inte på topp direkt (pms-kärring just nu) och jag är rastlös. Jag vill ut och gå, eller springa, hoppa, ja vad som helst. Lite sent att gå ut däremot, speciellt själv. Ska jag vara ärlig så skulle jag inte våga.
Den här rastlösheten ligger alltid och trycker på. Jätteirriterande. Stress har jag hört att det kan vara. Istället för att bara komma hem, sätta sig framför tvn, datorn eller plugget på direkten så går jag och tränar. Då är kroppen trött efteråt och då kanske rastlösheten lägger sig och vilar en stund. Funkar inte alltid, ibland är den fortfarande kvar. Men oftast så.
Sen är det väldigt kul och träna också. Jag strävar även efter en mer vältränad kropp, att få känna mig vältränad. Har redan satt igång. Började med gympa pass på friskis i måndags. Blev träning även tisdag, onsdag, torsdag och fredag. Kände på fredags kvällen att det blev en lite väl hård start efter ett sommarlov utan träning. Hade ont i kroppen, speciellt i benen. Usch, det var ingen skön känsla. Träningsvärk har jag inget emot, men det där var inte samma sak. Var nog en aning gnällig där på kvällen, hehe. Så idag och imorgon blir det bara att ta det lugnt. På måndag börjar taekwondon igen, det ser jag fram emot! 


Blogghelvete! Har ej så mkt att säga just nu, lägger in en för tillfället passande låt


Här har vi en "spegelrubrik" som speglar innehållet

När det gäller musik så är rock min absoluta favorit. Det får gärna vara lite hårt också, om ni förstår vad jag menar. Men det betyder inte att jag inte kan lyssna på annan musik. Vi kan ta lite exempel:


Här har vi då Rammstein. Grymt skön låt, sådär "hård"

Och så har vi denna låt. Raka motsatsen kan man väl säga. Schizofren när det kommer till musik? Kanske det. Först en sån där "sounding-deadly-serious" låt och så helt plötsligt kommer den här "go-lucky-sugarhigh" låten.

Recept

Tack för förslaget syster! Ni andra... ja då säger jag bara sov så jättegott inatt och resten av nätterna!>=(
Jag ska lägga ut ett recept, precis som Linda föreslog. Jag slänger bara in en länk, enkelt och smidigt. Denna "bakelse", eller vad jag nu ska kalla den innan jag avslöjar vad det verkligen är, kommer att ge lite mer njutning i livet. Denna chokladiga bakelse kommer att ge er en otrolig gastronimisk (jag gillar det där ordet, låter liksom lite proffessionellt att använda!) upplevelse. Marabou ger inte lite mer mmm i livet (okej, nu ljög chokladälskaren, lite mmm i livet ger den ju faktiskt) Dock ger den här mycket mmmmmmmm. Fyllig och ganska kladdig chokladsmak, med ännu mer choklad på toppen. Bör stå i kylen en stund för att toppingen ska stelna lite.
Okej, jag suger på det här. Kan ni gissa vad det är för bakelse innan ni kollar vad som står i länken?




http://www.tasteline.com/Recept/Chokladfudgetarta 
Jag är ganska övertygad om att de flesta kollade på länken först. Om inte, gissade du rätt?


Förslag tack!

Nu är det såhär att jag inte vet vad jag ska skriva om riktigt. Så ni får ge förslag på vad ni vill att jag ska skriva om. Kan ju vara kul att se vad ni har för idéer! =)
Nattinatti!


Nile City


Av någon anledning så tycker jag att det här klippet är hysteriskt roligt! Vet inte riktigt varför. Kanske för att det är så random. Sen blir det ju roligare när man funderar på hur de kom på att de skulle göra ett sånt här klipp. Föresten kan man ju fundera på hur de kom på hur de skulle göra allt annat de har gjort. Är ju precis lika sjukt, men ändå så underhållande och roligt! Haha!
Tycker föresten att låten är bra annars. Laglöst land med Nordman. Den enda bra låten han har. Enligt mitt tycke i alla fall.

Trevlig läsning!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Eller okej, det vet jag visst. Problemet? Det kommer bli ett långt inlägg, vilket innebär att det kommer att ta tid. MEN, jag är sugen på att skriva. Så vad ska jag skriva om?

Okej, det sket sig med det. Kände att formuleringarna inte blev speciellt bra och mitt huvud sviker mig. Men jag låter det här vara kvar. Då är det uppdaterat i alla fall! Och nu har jag ju lyckats skriva ihop någonting i alla fall, så lite läsning blir det ju i alla fall. Även om det kanske är ett oerhört onödigt inlägg. Hm.. jag fortsätter skriva, jag kanske borde ta och avsluta inlägget? Eller inte? Det är väl ändå onödigt att fortsätta om man ändå inte ska skriva om något speciellt, ja om något intressant. Läser ni föresten fortfarande det här inlägget? Då måste det ändå vara lite intressant att läsa det här? Jasså, ni har läst ända hit nu?
Ja där ser man, fick ihop ett inlägg i alla fall! Men nu får det sättas ut en punkt någonstans, det här skulle ju kunna pågå i evigheter annars.

Några fina dagar av sommarlovet

Om du vill bli min fru ska jag ta dig här och nu, men om du inte kan får du ta en annan man!(8)
Det blir min fina inledning efter att inte ha uppdaterat på över en månad! Jag tänkte när jag loggade in här att nu måste antal unika besökare ligga på noll. Men icke! Några håller fortfarande koll i hopp om att jag ska uppdatera. Vad kul!
Jag har hunnit göra en hel del under månaden. Kan ta och berätta om när jag och Mark åkte ner till kära syster Linda i Vänersborg i några dagar. Jag var kartläsare och Mark bilförare. Det gick finfnt att hitta dit. Nemas problemas liksom! Vi kollade uppmärksamt på skyltarna och gick efter det mamma en gång sa: "Man svänger inte av vägen om man inte ska svänga av vägen!" (Vissa har tydligen en tendens att göra det när de blir lite osäkra) Blev lite svårt att hitta hem till Linda eftersom vi inte kunde följa någon karta då. Som tur var så är ju inte Vänersborg särskilt stort, så vi körde runt lite tills jag kände igen mig. Var bara och parkera och gå in. Trött var man. Mark är föresten väldigt duktig som orkade köra i fem timmar.
Det blev tacos när Linda kom hem från träningen, gottit! Sen var det väl läggdags för nästa dag skulle jag och Mark ta bussen in till gbg och gå på Liseberg. Först hade vi tänkt ta bilen, men ångrade oss. Det var klokt. Gbg är stort. Det sket sig t.o.m. med vägbeskrivningen från centralen till Liseberg. Så vi gick upp på en bro i närheten och såg Lisebergs utkikstorn, så det var bara att gå åt det hållet. Tog väl typ en halvtimme att gå.
Väl framme och med inträde och åkband betalda så bestämde vi oss för att åka tåget, alltså en berg och dalbana. Det skulle bli en mjuk start. Däremot så underskattade jag den lite, tänkte att den inte skulle kännas någonting över huvud taget. Men det gjorde den visst! Perfekt början i alla fall. Sedan blev det massa andra åk. Balder och kanonen blev favoriterna. Jag hade nästan glömt hur mycket det egentligen känns att åka balder. 
På kvällen var man helt slut! Var så skönt när man väl kom fram till centralen och tog bussen tillbaka till Vänersborg. Linda hade jättegoda baguetter som hon stoppade in i ugnen åt oss. Så det blev äta och prata lite, sen sova. Sov som en sten kan jag säga!
Dagen efter var det dags att åka. Kändes tråkigt, hade gärna stannat längre. Hade varit roligt och trevligt att få prata mer med Linda och gå runt lite i Vänersborg.. Den dagen var dessutom speciell, i alla fall för oss. Det var vår ett års dag! Liseberg dagen innan blev alltså vårt firande. Tyckte det var ett jättekul sätt att fira det på! Vi två på en nöjespark med skrik (iaf från mig, haha:P) och skratt. En bild från balder blev det också, beskriver den dagen väldigt bra! Åh, jag verkligen älskar honom!!<3

Hemresan skulle inte bli några problem. Vi skulle bara åka samma väg som vi kom. Lätt som en plätt. Ja, det var vad vi tänkte. Det kom störtskurar då och då. Så man såg knappt vägen framför sig. (Rätt läskigt!) När vi började närma oss Eskilstuna så kom ytterligare en störtskur. Såg typ ingenting! Men vi rullade på i alla fall i långsam fart och till slut var vi ute ur duschen. Märkte däremot en liten, men betydande skillnad. Det stod bara E18 på skyltarna nu. Frågade Mark varför vi var på E18 och fick ett svar som löd något i stil me "för att det övergick till E18". Hm...
Kollade kartan efter en liten stund, tyckte nämligen det var skumt eftersom vi hållt oss till E20 hela tiden när vi körde ner. Visade sig att vägen då delat sig i två då det kom en skur, så vi var alltså på helt fel väg och påväg mot norra stockholm. Svängde däremot av på en mindre väg mot Strängnäs. Så till slut kom vi rätt och kom äntligen hem!
Ett megalångt inlägg blev det! Har haft ångest över att jag inte har uppdaterat, hehe. Ska skriva lite mer om sommarlovet tänkte jag, men det får bli någon annan dag för klockan är väldigt mycket. Och nu blir det faktiskt uppdatering snart! Kanske t.o.m. imorrn ;)

RSS 2.0