En undran..

....till mig själv.
När ska jag byta bloggdesign? Känns som jag har haft min väldigt länge nu.


And I'm crazy, but you're naked


Den här har gått på repeat i mitt huvud hela dagen. Jag kunde inte stänga av den! Sen har min hjärna tolkat det som att hon säger "and I'm crazy, but you're naked" istället för "but you like it". Hur är det med mig och engelsk lyrics egentligen?
Appropå videon. Shakira är otroligt snygg. Jag skulle inte tacka nej till hennes utseende!  

Kärlek


Låt oss skippa poesin (för sånt är jag inge bra på) och istället bara låta bilden tala för sig själv.

Inspiration förut, men inte idag

Det är irriterande när man så gärna vill skriva något, men inte har någon inspiration. Känns som jag aldrig har inspiration. Jag var mer kreativ för några år sedan. Då brukade jag skriva fanfictions och publicera på en hemsida som kallas fanfiction.net. När jag går tillbaka och läser dem så inser jag vilken galen fantasi jag hade. Vissa av mina berättelser hade så galen handling att jag skruvar mig i stolen för det blir så pinsamt att läsa. Sen var ju mitt sätt att skriva på och min engelska inte något att hurra över. I alla fall när det kommer till en av mina första fanfictions. Katastrofal engelska, inga kommatecken, utropstecken eller någonting som skulle kunna förenkla läsningen. Allt är bara en enda röra.
"Lisa var ute i skogen plockade bär och ropade till sin kompis som också var där kan du komma hit och hjälpa mig."
Så illa skrev jag. För att det inte ska bli jättepinsamt kan jag tillägga att jag var tolv år när min första fanfiction skrevs.
Nä, nu orkar jag inte skriva mer.


Här har vi en rubrik

De här hemma sa att jag kommer vara helt slut första månaden efter jobbet. Jag sa att jag inte märkt av det. Det är väl inte riktigt sanningen när jag tänker efter. För trött har jag blivit. I alla fall när man börjar klockan sex på morgonen och måste gå upp halv fem. DÅ är man trött när man kommer hem kan jag säga! Har inte orkat träna, plugga körkortsteori och övningsköra. Usch, ångest. Den här veckan jobbar jag däremot eftermiddag. Så då börjar jag klockan två. Mycket piggare är man. Dock slutar jag halv elva, då är det i stort sett läggdags när man kommer hem.
Men det känns så bra att jobba. Jag trivs med arbetsuppgifterna och arbetsplatsen och har bra arbetskollegor. Vissa dagar har jag riktigt roligt också. Det är såna där dagar då man skrattar hela tiden. Det är härligt. Sen är det också rätt skönt att man inte får ha smink eller smycken på sig. Kläder behöver man inte heller bry sig om. Man byter ändå om där. Och alla ser då likadana ut.
Nu ska jag krypa ner i min underbara, varma och älskade säng.

RSS 2.0