-

Kom hem ganska sent idag p.g.a. grupparbetet. Vi satt först och jobbade på su, men de stängde redan halv sex tydligen. De går väl efter jultider även denna vecka. Det märktes att man börjat "för tidigt" då det var ganska öde när jag kom till universitetet.
Vi åkte i alla fall till studentpalatset för att avsluta arbetet och maila in det. Vi kände oss rätt nöjda efteråt och numera ligger ödet i lärarens händer. Just nu är mitt största bekymmer en "bula" under ögonbrynet. I bästa fall är det förhoppningsvis bara en finne som går bort av sig själv snart, men eftersom jag tycker den känns lite suspekt så var jag såklart tvungen att googla. Självklart har man ju eventuellt en tumör eller något annat farligt, så nu är jag lite nojjig. Jag får hoppas att bulfan försvinner snart.
Åh, vilket bra inlägg detta blev. Vet inte ens vad jag ska sätta för rubrik liksom. Tur att det här är min blogg och jag själv får välja om jag ska sätta en rubrik eller inte, utan några som helst konsekvenser.

Och så var det 2013

Jag vet att det var längesen jag skrev något här sist, men min skrivlust kommer i perioder och bloggen driver jag ju ändå inte under tvång.
Jag har haft lite uppehåll från skolan, d.v.s inget schemalagt. Däremot har vi självklart fått lite och göra under den tiden. Det betyder däremot inte att det kommit ivägen för jul och nyår. Det var en fantastisk jul och nyår 2012. Det är nästan så jag känner lite sorg över att det redan är över. Jag kan inte förstå hur fort tiden passerar. De stunder jag mår så fantastiskt bra är stunder som jag vill ska passera extra långsamt. Och varför jag skriver extra långsamt är för att jag har börjat uppleva att livet rullar på så fort. Vi är redan i 2013. Innan man vet ordet av det är det 2014.
Snart ska jag gå och lägga mig. Jag börjar redan idag med föreläsningar och ska väl försöka somna i någorlunda bra tid. Är lite kluven över om jag verkligen ska gå på föreläsningarna, men jag måste i alla fall åka upp för att göra ett grupparbete.

RSS 2.0